About Me

           
     Hai, Assalamualaikum semua..

       Selamat datang ke blog "Fashion By FNZ" .

       Di sini kami ada menjual pelbagai jenis baju kurung, baju kebaya, dress, jubah, palazo, kasut, dan hangbag yang digayakan pada masa kini. 


      Untuk korang yang nak cari baju kurung, dress, jubah dan baju kurung yang cantik dan harga pun mampu milik je boleh lah follow blog ni ye. Tak rugi pun. Paling rendah harga yang dijual adalah RM28 sahaja!! Korang boleh follow our official instagram @fashionbyfnz dan our official FB PAGE at Fashion By FNZ

    Untuk kasut pula our instagram @kasutmurahbyfnz dan hangbag @hangbagmurahbyfnz

     Untuk order korang boleh guna order form atau WHATSAPP/TELEGRAM +60174081494 (FATIN)

        HAPPY SHOPPING U OLL ❤

Yang Ikhlas,
NURFATIN NADIA ❤